Friday, December 18, 2009

Da MERDEKA ke??

''16 disember 2009.Tarikh DARURAT di seluruh Malaysia yg tak dicatat dlm bku teks sjarah,bg sume form 5.Bndera penjajahan SPM akan diturunkan & bndera ENJOY akan dinaikkan..''.Teks ni slalu gak aku dpt 'time' sehari sebelum nak abes paper..aku rase korang pon camtu gak,kan??rsenye YE.. .Korang mesti tertanye-tanye ape poin aku kat sini??Bg aku xde ape2 pon..just based on my opinion..aku tak MERDEKA selagi aku tak dpt result lagi..hopefully aku dpt result yang GEMPAK coz sume ibu bape harapkan result yang bagos2 drpd anak2 diaorang kan?betol tak kawan??Result aku sebelum ni xde la cemerlang cam kawan2 aku yang lain..huhu(sedih la pulak)..Back 2 da poin..istilah 'MERDEKA' kat sini tak semestinye korang da abes sepenuhnye..tapi ingatlah kita ni umpama seorang musafir yang bernaung di bawah sebatang pohon yang sebentar kemudian pergi dan meninggalkan pohon itu..nak ENJOY??enjoy la..tapi jgn sampai langgar syarak dan lupe daratan..
Aku rase sampai di sini coretan aku dan aku harap korang DOAKAN aku dpt 13 A(walaupon aku amek 11 jew) in SPM 2009 coz aku nak gembirakan hati parents aku ..huhu..KEEP IN TOUCH..c ya..

3 comments:

Anonymous said...

huhu...moge dpt pe yg ko nk ek..aminn..(doakn ak skali aw)

Kech Hidayah said...

InsyaAllah dapat 13A.amin....^_^

asyraff said...

AMIN...