Saturday, December 19, 2009

NeW MoVIe


ASSALAMUALAIKUM...

ari ni aku plan ngn kwn2 aku nak gi mid...so aku bangun kol 6.30(tu kire awal ke??lantak la..) pastu aku pon terus solat..sekitar kol 9.30 kami(aku dan fez) pon gerak ke ktm rawang.Then my fren,sani call sruh amek kat umah dye.Ketika journey aku ke sane(sblm turn left kat junction BIG MUG) ntah cmne aku tak perasan, aku hampir accident..ALHAMDULILLAH aku selamat..klau driver tu bace akunye posting ni..aku nak mintak maaf..MY BAD..huhu..sori ek..

Sampai kat mid , kami menunggu 2 orang lagi rakan,nasir dan din..tp aku dpt tau din tak dpt ikot(apesal??mne la aku tau..korang tnye la dye..) .Sementare tggu cam tunggul(takde la..main2 je..), we decide nak gi tengok AVATAR..kol 2.15 tp da penuh..so kami amek kol 3 nye..time of da story was 2 hours 43 min..jln cite yg padat dgn NON-STOP ACTION dan comedy..membuatkan aku berkate.. AMAZING N FANTASTIC..kpd sesiape yg mnt dgn sains fiction..ni antare movie yang aku cadangkan kat korang..selamat menonton...

5 comments:

Anonymous said...

ajk doe..!!
hahaha...btw..
hati2 dijln rye..!!
(^_^)

Kech Hidayah said...

Avatar hebat!!tapi lama gile la kan movie dia.sib baik hebat dan cantik bangat..kagum!^_^

liana said...

link ngan http://syumuldeen.blogspot.com/
mga2 blog ni x dslh gnakn ye..=)

asyraff said...

Kalo ajak bkn leh ikot pon...ha3 = Anonymous

Mmg bez pon cte tuh(3 thumbs UP??) = Kech hidayah

asyraff said...

InsyaAllah x ...kamsahamnida..arigato...thnx...terima kaseh = liana