Thursday, March 4, 2010

Jalan-jalan... #2


Aku tak tau ar bape duit yang aku spend selama aku jalan-jalan ngan dowang ni.. agak banyak lah jugak,hu5.

Tapi tak kesah pon, lagipon da lame tak jumpe kawan-kawan,en?? Apalah sangat wang tuh berbanding ngan PERSAHABATAN. Tapi kene lar pandai-pandai gune duit tuh... qana'ah ( berpada-pada ).

Semalam, kiteorang ( akmal,naseyh,mamad,syamim,asyraff ) pegi wayang kat Brem Mall. Lepas aku balek dari keje. Sampai kat sane, pukul 11.45 mlm, lewat 7 min... hu5. Kiteorang tengok cite ...



Erm, boleh lar jalan cite dia. Mengisahkan seorang lelaki yang mengikut bisikan seseorang dalam hidupnya yang telah mengubah dirinya menjadi 'WALKER'. Aku tak tau nak describe camne, tapi lebih kurang dia cam utusan untuk menyampaikan wahyu ( bible ). Korang tengok lar sendiri. Dalam cite ni jugak, diselitkan beberapa action yang membuatkan aku berkata WOW! , dan tergamam seketika. Antaranye, mase part hero ni lawan ngan street guys, dia potong tangan orang tuh.. Zassss!! Terputus sudah! Hahahaha..

Tuh jew kowt, rate diz movie were 18PL.

Keep in touch.. c ya.

^__^

3 comments:

Nur Hidayah Yahya said...

wah dah tengok cita ni ke?macam dah lama tak tengok wayang.dapat perintah berkurung sebab kakak nak kahwin.huhuh.datang tau ngan mama sume nant!

asyraff said...
This comment has been removed by the author.
asyraff said...

Nur Hidayah Yahya : Ololo..cian dy...