Wednesday, March 3, 2010

Jalan-jalan lagi...

Semalam, aku,mamad,naseyh dan akmal pegi jalan-jalan kat tesco.Drived by naseyh. Niat sebenarnya nak beli makanan yang murah-murah, tapi tak kesampaian sebab datang 20 minit awal. Masa nak menunggu tuh, kiteorang pegi jalan-jalan kat bahagian basement. Sedar-sedar , dah kol 11 mlm. Huhuhu, terlepas nak beli makanan.

Then, kiteorang pegi merantau ke Rawang Perdana ( R.P ). Pegi makan. Lepas dah makan sume, kiteorang saje-saje pegi jenguk MEXICO ( pub ). Tapi tak masuk lar, HOTAK KO! SEPAK KANG!. Kat situ, kiteorang nampak 2 orang amoi beli makanan. Tak kacau pon sebab ade laki . Cuak jugak , mane lar taw kot-kot dia BAPAK AYAM. Silap-silap dapat buku lima darab dua.Ala, usha-usha jew, dari jauh pon jadi lar. Hehehehe...

Alang-alang da sampai kat R.P , singgah sebentar ke rumah fez. Yew lar, dah lame tak jumpe dia. Wnduuu... Borak punye borak.. sat lagi kene sound ngan jiran fez. Salah kiteorang gak, takde keje borak kuat-kuat, kan da kene sound sebab ganggu orang nak tido ( pukul 12 pagi ).Hahahaha

Then , pegi cari privacy place. Ala, borak-borak dalam kete jew sambil meneruskan perantauan . Sejuk lar, awak! Sejuk sehingga menusuk hidungku. Betul tak hidung ? Uik...uik.. ( means agree ). Hahahaha...

Aku cam bese lar, kalau dah sejuk, memang aku bantai tido jew. Hahahaha.. Sampai kawan-kawan aku cakap, " Macam mane lar ko ni acap, kalau jalan jauh-jauh, buatnye gerak pagi-pagi, kan sejuk tuh, takkan lar ko nak tido gak mase drive ". Aishhhh... gilew kew. Takkan lar aku nak tido mase drive, mestilar aku kene rest yang secukupnye. Tapi tak kesah pon, thats mean my frenz concern bout me,rite ? Uik.. uik.. Ishhhh sebok jew hidung ni. Pegi maen jauh-jauh..Hahahaha. Yang aku sedar, kiteorang dah sampai kat Templer Park. Pastu, aku sambung tido balek. Hahaha.. ngantok lar..

Then balek dalam pukul 1.30 pagi..


P/s : Thanx to all my fren coz sudi luangkan mase ngan aku, walopon aku ni kadang-kadang annoying korang. Huhuhu... " I’m always thankful for people who stay even when I show them the real me for I can’t be someone others presume or expect me to be. It’s nice knowing you’ll remain while I can just be me. "

Keep in touch... c ya
;-D

2 comments:

Nur Hidayah Yahya said...

bolehla pulak bantai tido time duk lepak sama2 membe.haha.macam best je dapat tido keliling membe yang berjaga.macam ada guardian angel.

asyraff said...

Nur Hidayah Yahya : tu la.. bez. naseb baek bkn demon yg jage. kalau x ermmmmmm...