Friday, April 2, 2010

Enjoy ;)

Baru jew balek dari jalan-jalan. Pegi rumah mamad,ade kenduri..er...er... lebih tepat,ade solat hajat( ha,baru betul,nanti korang ingat yang kawan-kawan mamad ni 'kebulur' tahap dewa dewi kayangan ).

Solat hajat tu bertujuan nak doakan si mamad ni masuk U , alang-alang kawan-kawan dah datang, doakan la sekali, tak gitu? AMIN...

Lepas solat ade bacaan Yaasin, makan-makan sikit,salam-salaman dengan tuan rumah a.k.a ayah mamad la... Lepas tu, mamad ajak kiteowang pegi makan kat Big Mug. Mamad dapat duit daripada pak cik dia, sebab tu dia beria-ria nak support kiteorang. Orang nak belanje, sebat jew semua..hahaha.

Pastu,along da way balek umah, apelagi , karae-ok-ke-ko..hahaha. Memang enjoy la beb! Syamim dengan mamad dok menari sambil menyanyi. Gelak-tawa mule terburai. Hahahaha!!!
Nasir tak nyanyi kot, penat kot..hehehe. Kiteorang mule-mule layan lagu hits Nassir Wahab. Pastu lagu Yank daripada Wali Band.. Hohohohoho!! Memang layan!! Mamad la orang paling gumbira, dok nyanyi sambil menari. Syamim pon ikut serta setelah terpengaruh dengan tarian dan ajakan mamad. Aku? Takde la over sangat... Just nyanyi jew..hehehe ( sedap kew? ).

Nak dekat sampai umah mamad, lagu hits terbaru daripada Hafiz AF5, iaitu Noktah Cinta... Perghhh!! Turn aku pulak layan lagu ni... tak over-acting pon. Lalalalala~~

Lepas dah hantar semua, akmal pon balek dengan kereta proton saga
merah milik ibunye .

K semua.. da lambat dah ni.. tido dulu ea sayang.. mmmuahhhh! Hehehehe... keep in touch.

P/s : (To my sweetheart)
U're such a nice girl... thats why i'm luving u... Take care, my dearest baby... XOXOXOXO ;)). I'll never betray to u...thats my promise to you!!! Trust me!!

6 comments:

Anonymous said...

hah
nih sume owg dah bce dah jnji awk..
abis la awk klau awk xtepati jnji..
kne blasah n owg2 yg bce blog awk..
keh5...

:P

dakgmOk said...

kte sore xsdap!
g bg owg mkn gk wt pew??

keh7

hariz said...

haaaa..niyh yg aku tensen dgr niyh...
xpew2..g la korang..x ajak aku...

asyraff said...

Anonymous : insyaAllah akan ditepati .. doakan la saye ea.. supaye x termasuk golongan munafik.. AMIN!!!

dakgmOk : bia la..saye sedar sape saye.. suare saye x sesedap awak.. awak jew la yang terbaek,, abes saye?? MESTILAH TERBAIK DLM HIDUP AWAK!!!

hariz : ololo..meh cni kat abg, nah penampar owg berkulit putih ..pang png pong!!! hahaha.. len kali kite kwa same2 ea awak!! luv u..

:P

alarmshark said...

mmg kene blasah pn.. haha

asyraff said...

alarmshark : HAHA