Wednesday, June 16, 2010

Tetibe Hati Aku Tergerak ...

Petang tadi, tetibe hati aku tergerak nak ke masjid . (Bukan nak cakap aku ni baik taw ! )

(Ni baru full-story dia)



Layan jew la ek .... :)

Mase nak balik tuh, ternampak la budak SAMER . Then , aku tanye la dia, umah ko kat sini ? Dia jawab , tak. Aku tanye balik , abes tuh buat ape jew kat sini ? Dia menjawab, ade program untuk pengawas SAMER, Ustaz Rizal buat. Free jew. ( ha berani ko menjawab ek ! Hahaha...tak tau la ape yg lawaknye di sini... who cares ! )


Pastu, da abes borak . Pegi la kat parking, (ececeh... aku driving weyh ! ). Ternampak la Asrul Hadi n kengkawan dia main bola. Ape lagi, aku pown da lame tak bukak langkah seribu aku ni. Ha , mule la 'disaster' yang aku wat. Bom ! Bam ! Bim ! KimBum ! Gagaga~

Kiteorang ade 8 player jew, sedangkan pihak lawan bagai kumpulan si semut yang banyak. Ape lagi, life must go on ! Serang !!!


And the result was 5-4. We were lost. Not disappointed because we used to play too struggle ok ! And also , i scored . I repeat I SCORED !!!

Tu jew...hahaha . Best tak my story ?



Best la .... sakit jew mate i ni bace story u ...wekkk :PP

2 comments:

Nur Hidayah Yahya said...

ala.tak best la story neh sebab kalah.

asyraff said...

Nur Hidayah Yahya : kahkahkah...xpe ar....at least along skor...hahaha